המוח לא מפסיק לחשוב אפילו לרגע דל

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/05/2019 | 08:20 | מאת: מורי

היי שרון אני כבר לא יודעת מה לעשות זה כבר מחריד המחשבות שלי אין יום שאני לא צריכה לקחת לוריון אני כבר לא יודעת מה לעשות עם ההפרעה הארורה הזאת...כל היום אני חושבת שהייתי בהתקף פסיכוטי ואני לא זוכרת ואולי עכשיו אני בשער מנשה ואני לא יודעת שאני שם ושאני פסיכוטית כרגע ולא מודעת לזה שאני פסיכוטית מה עושים איך מתמודדים עם זה . זה כבר גומר אותי אני לא מאופסת המוח שלי גמור

היי מורי, נשמע שאת כל הזמן נלחמת במחשבות האלה. למה לא פשוט לתת להן להיות? הרי גם כך אי אפשר לגרש אותן, וכל הניסיונות לעשות זאת רק גורמים להן להתגבר. אז נניח שאת בהתקף פסיכוטי עכשיו. תנסי להיות בו, ותוך כדי כך להמשיך בתפקודייך היומיומיים, ואפילו להתייחס ל"התקף" בהומור ולצחוק עליו. הרי אין לך מה לעשות מלבד להמשיך להיות איתו, וגם אנשים שבאמת סובלים מפסיכוזה שאינה נשלטת במלואה ע"י תרופות צריכים ללמוד לחיות ולתפקד לצדה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית