מחשבות קשות פילוספיות לא יודעת איך להסביר כבר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/05/2019 | 12:20 | מאת: מורי

היי שרון, אני אפוסת כוחות כמה מחשבות מוזרות קודם שהחיים חלום ששום דבר לא אמיתי שוכחת דבר שעשיתי לפני דקה לא מאוספת מחשבות מזה העולם הזה? למה באנו לכאן? כל מי שאני שואלת אותו אם היה לו פעם מחשבות מזה העולם בעצם מה קורה כאן וכאלה אומר לי שבחיים לא זה עוד יותר מלחיץ אותי מה עושים אין לי כבר כוחות

היי מורי, אני מציעה שתפסיקי לשאול אנשים, ובכלל לתת במה למחשבות שלך. קבלי את העובדה שהן שם, ותנסי לחיות איתן בשלום עד כמה שאפשר. כל התעסקות סביבן, וכל נתינת במה להן, פשוט מחמירה אותן. זה נשמע שאת עושה המון טקסים, וכדאי להפסיק אותם, יפה שעה אחת קודם. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית