ערב חג כשר ושמח עשרים תווים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/04/2019 | 10:05 | מאת: אייל

מזה כשבועיים ישן אצל חבר בשביל לקום בוקר בשעה סבירה . משום מה מאוד קשה לי לקום בבוקר . שוחררתי בדיוק לפני כ 3 שבועות . במהלך האישפוז רופא נתן לי להבין שזה לא רק התרופות ושעליי לעבוד על עצמי .כרגע ערב חג והמתחים קצת עולים לי מהלא נודע ושצריך בבית ההורים לתת יד ולעזור גם יש לי את הדירה שלי והחדר . שמחתי לעדכן ואשמח לתגובות . תודה רבה לכם חג שמח ורק טוב .

היי אייל, לדעתי דברי הרופא מאוד נכונים, וגם פה בפורום כתבתי לך שעדיף להתמקד בעשייה ולהיות פחות סביב השינויים בהרגשה וסביב השפעת התרופות. דווקא יכול להיות חיובי שיש הרבה עבודה בבית ואצל ההורים. העשייה יכולה לגרום לך להתמקד במשהו חיצוני ופחות במחשבות וברגשות שלך, ולחוש תחושות של סיפוק ויעילות. חג שמח, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית