כיצד ומאיפה להתחיל .תודה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/04/2019 | 09:08 | מאת: אייל

שלום רב !! שוחררתי מאישפוז לפני כשבוע . עובר עלי כל מיני דברים ומחשבות ורגשות . אתן דוגמא . צריך לסדר ולנקות את החדר ולסדר אותו ואני מתעצל מאוד גם עליי לבצע תרגילים ומתיחות נגד הכאבים שייש לךי בגוף . מה עלי לעשות ?? כיצד להתחיל ומהיכן . ממש חש בילבול . אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ויום טוב .

היי אייל, אתה מלווה על ידי מדריך שיקומי, וזו עזרה משמעותית. אני מציעה שתפנה אליו ותכינו יחד תכנית פעולה, ממה להתחיל ואיך ומתי לעשות כל דבר. אני מניחה שהוא מעורב ומכיר את שגרת היום שלך, והוא יוכל להציע לך דברים יותר ספציפיים. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית