חוזר או מנסה לחזור לעבודה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/03/2019 | 21:05 | מאת: אייל

שלום לכולם !! ברצוני להודיע שנחר בעזהי"ת אני אמור להתחיל לעבוד לחזור לעבודה רק עם קבלן אחר שיעבוד עם מקום העבודה בו עבדתי . אני מאוד נרגש ופוחד מהלא נודע הלוואאיי שאצליח ואשמח לעדכן תודה ולחילה טוב אני פוחד שלא אצליח ככ להתמוד עם המחשבות איתן אני מתמודד . אשמח לייעוץ ועזרה תודה רבה

31/03/2019 | 21:50 | מאת: אייל

ארצה לציין שהראש שלי אינו ככ במקום . עליי לנקות ולסדר את החדר וקשה לי מאוד להתפטר מהניירת ומכל הבלגאן . רוצה להרגיש טוב ומשוחרר קשה לי כאילו שאין סוף למצבים האלו . אבל אנ ייודע שזה אכן כן יכול לעבור השאלה מה עלי לעשות לקידום המ צב . תודה

היי אייל, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עם המחשבות הוא לא לעשות דבר, כלומר לקבל אותן, ולזכור שמחשבות ומצבי רוח הנם דברים דינמיים שמשתנים כל הזמן. עדיף להתמקד יותר בחוויות חיצוניות, דברים שאתה רוצה לעשות, אוהב לעשות או צריך לעשות, ופחות בתחושות שלך, שכן עיסוק היתר לא תורם לך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית