לחיות בתוך בועה אטומה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/03/2019 | 19:50 | מאת: שוקי

מישהו יודע מבין או עבר או הרגיש פעם בתוך בועה ?מישהו יודע למה זה קורה?

היי שוקי, כפי שכתבתי (ראה תשובתי למטה), תחושת ניתוק ו"חיים בבועה" בדרך כלל נובעת מחרדה ו/או מחוויות טראומטיות שעברת. ייתכן גם שאינך מרגיש חרדה בעוצמה גבוהה, מאחר שתפקידה של תחושת הניתוק הוא למעשה למסך חלק גדול מהחרדה על מנת לאפשר לך לתפקד. זהו מנגנון הישרדותי. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית