רגלים קרות +נימול וכאבים בהליכה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/03/2019 | 09:59 | מאת: סמיר אגא

שלום יש לי בלטי דיסק אחרי ניתוח מלפני 20 שנה.רופאים מומחים לעמוד שדרה לאחר עיון ב-MRI אמרו זה לא מהגב צריך לבדוק דברים אחרים..אני מופנה לרופא נוירולוג. בזמן שינה הדבר פוחת הרבה. לטפולכם.

היי סמיר, לא ממש הבנתי מה אתה שואל, ואיך זה קשור לנושא הפורום. אולי התכוונת לשאול בפורום אחר, העוסק בבעיות רפואיות ולא פסיכולוגיות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית