התמכרות לתרופות ולרגשות ? על מה ולמה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/03/2019 | 23:23 | מאת: אייל

שלום שרון !! נמצא בחופשה עד מחר בערב . וכעת בדירה .. החדר "קצת".. מבולגן ולא מסודר . יש לי מלא ניירת שאיני מצליח לעשות סוף ולעשות עם זה משו . \אציין שהיתה לי התחלה טובה וכן הצלחתי לזרוק . בכלל הרגשה משונה ולא הכי נוחה משום מה . הרופא הפחית לי מינון של לפונקס לדעתך יש קשר להרגשה הנוכחית ??\ כאילו מה היית מציעה לי זה אמור לעבור החרדות האלו ? ניתן לזה כמה ימים ? אשמח לדעתך . תודה ופורים שמח ולילה טוב

היי אייל, אני לא יודעת אם ההרגשה קשורה בתרופה או לא. בכל מקרה, ייתכן שזה כבר חלף. לדעתי, אין צורך לייחס חשיבות יתר לרגשות שלך. רגשות הם דבר דינמי, שמשתנה כל הזמן באופן טבעי ונורמלי, ואין צורך לנסות לשנות אותו. אי אפשר להרגיש טוב כל הזמן, וכל רגש הוא חלק מהחיים. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית