פניה לשרון על התיחסות להודעה מהיום

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/03/2019 | 20:25 | מאת: אייל

שלום שרון !! ארצה התיחסות להודעתי מהיום יום ג 5.03.19 תודה אייל

היי אייל, תרגיש טוב. אני מניחה שהיתה החמרה בסימפטומים פסיכוטיים או דכאוניים, מאחר שאלה הסיבות העיקריות לאשפוז. כדי להיות בטוח שאראה את ההודעה, כדאי לפתוח הודעה חדשה במקום להגיב בשרשור ישן, בייחוד שההודעה לא ממש קשורה אליו. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית