דייי נמאס לי מהתרופות הלפונקס הזה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

16/01/2019 | 22:58 | מאת: אייל

שלום !! התרופות אותם אני נוטל במיוחד הלפונקס מאוד מגבילים אותי . לדוגמא איני יכול להרשות לעצמי לישון מאוחר כי למחורת קשה לי לקום . איני יוצא בלילה . סובל מעצירות חזקה . פשוט נמאס לי . אשמח לרעיונות .. תודה ולילה טוב

היי אייל, אני מציעה שתפנה את השאלה לפורום פסיכיאטריה. בגדול, אין הרבה מה לעשות עם תופעות לוואי של תרופות. זה עניין של עלות מול תועלת- ההרגשה שתהיה לך בלי התרופה (או הסימפטומים הפסיכוטיים, כנראה) מול תופעות הלוואי שבנטילתה. רק הפסיכיאטר יכול להציע חלופות או לשנות מינונים. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית