מחשבות קשות ומוזרות ופחד אימתני

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/01/2019 | 17:58 | מאת: מורי

שבוע טוב מה שלומך??...שוב מחשבות קשות מרגישה כל פעם שעומדת להתפרץ לי המחלה יש תקופות שאין מחשבות בכלל הכל טוב מרגישה טוב הכל בסדר ופתאום איזה יום קשה עכשיו לדוגמא נכנסו לי מחשבות רדיפה שאני מפחדת להיות עם הילדים לבד בבית והילדים רודפים אחריי שהם מפלצות ושטנים ואז אני יפגע בהם בראש זה נראה אמיתי כל כך שאני מפחדת שלא מתפרצת לי המחלה כי זה בדיוק הגילאים שזה מתפרץ אצל נשים בין גיל 30-35 וגם המחשבות מפחידות אותי שאני לא ישלוט בעצמי ייעשה משהו

היי מורי, שבוע טוב. כבר שיתפת במחשבות הטורדניות שלך פעמים רבות בעבר בפורום זה, ואני לא רואה הבדל בין הודעה זו להודעות האחרות... לכן אני כבר לא יודעת מה אני יכולה להשיב לך, מלבד להציע לך לטפל במחשבות האלה אם הן מפריעות לך, ואם את לא מצליחה להפסיק לתת להן יחס בכוחות עצמך, כפי שהצעתי. את יכולה גם להסתכל בתשובות שלי לשאלותייך האחרות, שהן למעשה זהות להודעה זו. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

05/01/2019 | 21:06 | מאת: מורי

משהו הזוי ממש כאילו רואה סצינה בראש שאני דוק..את הילדים בגוף אחד המפחידין כולי רועדת מפחד

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית