לפונקס עשרים תווים כמה אפשר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/11/2018 | 23:26 | מאת: אייל

שלום לכולם !! נוטל לפונקס ובימים האחרונים נאמר לי שצריך לעבור בדיקת רמת לפונקס בדם .פעם ב 3 חודשים. האם זה נכון והיכן אני מבצע זאת ? אשמח לתגובות תודה הרופאה אומרת לי שזה לא בסמכותה . איך אשיג את הבדיקה הזו .

היי אייל, השאלה הזו מתאימה לפורום פסיכיאטריה, ואין לה ממש קשר לנושא של הפורום הזה. איני יודעת איפה מבצעים את הבדיקה, אבל בטוחה שרופא המשפחה שלך יידע לענות על השאלה הזו ולכוון אותך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית