התקף חרדה אימתני ביותרררר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

26/11/2018 | 20:59 | מאת: מורי

ערב טוב שרון מה שלומך? מה שעבר עליי היום זה משהו לא רגיל כל היום הכל היה בסדר הייתי עם הילדים בגן שעשועים משום מקום התחיל לי התקף חרדה לא מוסבר משהו הזוי ללא כל סיבה זרמים בכל הגוף בלבול ניתוק קיצוני משהו הזוי שלא חוויתי שנים הגעתי לבית הניתוק החריף בקושי הצלחתי לקלח את הילדים מדדתי לחץ דם כי חשבתי אולי שזה גופני היה לי לחץ דם בדמיון ודופק מהיר ואז התחילו לי מחשבות שאני יעשה לילדים משהו רע קיצוני ואני לא ארגיש כי אני מנותקת מהמציאות ומאותוו רגע המחשבה לא יוצאת לי מהראש וזה גורם לי לא להרגיש טוב

היי מורי, חווית התקף חרדה "קלאסי", אני בטוחה שזו גם לא הפעם הראשונה שחווית זאת. אין כל סיבה להילחץ מההתקף, למרות שהסימפטומים עשויים להיות מאוד לא נעימים. חשוב ללמוד להתמודד עם מצבים כאלה, כך שכשהחרדה באה יודעים להכיל אותה ולא להירתע ממנה. ההתקפים חוזרים רק בגלל שנרתעים מהם ודוחים את החוויה. כמובן שזה עניין של זמן ותרגול. ההתקף יכול, כמובן, להיות מלווה גם במחשבות טורדניות, שגם אליהן צריך להתייחס בדיוק כפי שמתייחסים להתקף.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית