מחפשת טכניקה להרגעות חרדה ולחצים ביום יום

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/11/2018 | 15:47 | מאת: נירית

היי שרון שמי נירית וברצוני להתייעץ איתך,אני סובלת מחרדות ולחצים עם זה בעבודה ובכלל כל פעם מחשבות מחשבות שלא פוסקות עד כדי בכי מידי פעם ועצבנות יתר דפיקות לב וכו' אני מטופלת בתרופות אנטי דיכאוניות והרגעה והרופא עוזר לי רק בענייני תרופות רציתי לשאול האם את יכולה לתת לי הכוונה עצמית להרגעה של חרדה ולחצים ביום יום כעבודה עצמית שאוכל לעבוד עליה בעצמי? איך מרגיעים לבד מחשבות בוחשות בחרדות ולחצים ביום יום בעצמי לבד?

היי נירית, אם אפשר היה להתגבר על חרדות באמצעות טיפים קטנים שאפשר לתת בפורומים מסוג זה, לא היה צורך בטיפולים פסיכולוגיים. אם באמת רוצים לקבל כלים טובים להתמודד עם חרדה, צריך ללכת לטיפול. זה לא משהו שאפשר לתת לגביו טיפ כלאחר יד, מאחר שזה לא ממש יועיל. יש גם כל מיני ספרי עזרה עצמית שעוסקים בחרדות, אבל גם במקרים כאלה זה לא מסתכם בטיפ אלא צריך לקרוא את כל הספר. ממליצה מאוד על "להפחיד את הפחד" של ניר עישר ועפרה מירון- ליכטר. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית