דברים שקורים לי שקשה ךי להסביר אותם אפילו קולות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/11/2018 | 21:27 | מאת: מורי

אני לבד בבית פתאום עולה לי משפט את תשלמי על זה ביוקר ואז אני חוזרת בראש את תשלמי את לא תשלמי מאתיים פעם ואז חוזרת קולות מקללים קולות מקללים קולות מאיימים ואז חוזרת על קללות בראש ואז שוב פעם עולה לי משפט לא קשור ואז אני אומרת הנה אני שומעת קולות אני לבד מי יגיד לי את זה ככה כבר שעתיים כולי רועדת מפחד

היי מורי, כדאי שתקראי מה שכתבת לי בשאלה הקודמת לגבי אישור, ואת תשובתי. אני מניחה שאת משתפת בסימפטומים שלך בצורה שחוזרת על עצמה מאחר שאת רוצה לשמוע שאלה מחשבות טורדניות ולא סכיזופרניה. אני צודקת?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית