לגב שרון שנה טובה.שנהטובה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/08/2018 | 11:44 | מאת: אלוהים

שלום גב שרון רציתי לאחל לך שנה טובה הרבה בריאות ואושר,ותמשיכי לעזור בהזדמנות זו רצית לספר איתי באירוע של שכן המנקה טיטאה במטאטא ליד ממש נגעה ברגל ליד הרגל שלי.אכלתי את עצמי ולא אמרתי כלום מה דעתך? גם כחה פחדתי ממנה אני קטנה והיא בגובה שני מטר .תודה מראש .בלי קשר לאוסידי שלי.אבל אני אוכלת את זה מה לעשות אין לי ברירה.תודה

תודה ושנה טובה גם לך! אני לא יודעת אם יש כאן תשובה חד משמעית. אפשר להעיר למי שעושה משהו שלא לרוחך בצורה אסרטיבית, ואפשר גם לא, כי זה הרי אירוע חולף עם אדם זר וחסר חשיבות. אני לא רואה טעם להמשיך לעסוק באירוע הזה, אלא פשוט לתת לו לחלוף. העולם מלא באנשים שמתנהגים בצורה לא הוגנת... בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית