שרון דחוף טופלתי אצל עו״ס בגלל מחשבה מפחידה שעולה לי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

08/02/2018 | 18:04 | מאת: ש

וממש לא ראיתי שינוי לטובה והיה לי ממש קשה להגיע לטיפולים איתו הרגשתי בזבוז זמן. בקיצור ביקשתי להפסיק טיפול והוא מסרב!!! הוא אומר שלא סוגרים ככה טיפול ושאגיע לשוחח איתו על זה !!! וזה ממש מעיק עלי ! את מומחית להפרעה טורדנית האם אי אפשר להפסיק טיפול טלפונית ?? האם כדאי לי למצוא מטפל אחר שיתאים יותר להפרעה הזו? האם הוא יכול להשתמש במידע שאמרתי בפגישות נגדי בגלל שעזבתי טיפול??? ממש לא נעים לי המצב

שלום לך, קודם כל, המידע שמסרת לו חסוי ואסור לו לחשוף אותו (בייחוד אם הוא מטפל בך באופן פרטי. במסגרת ציבורית חלק מהפרטים נגישים למרפאה). אף אחד לא יכול להכריח אותך להגיע לפגישה, את יכולה כמובן לא להגיע... זה לא שאפשר לתבוע או לעצור אותך על אי הגעה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית