מחשבות קשות ביותר קולות בתוך הראש

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/02/2018 | 20:01 | מאת: מורי

הנה אני צריכה לנסוע עכשיו להופעה של עומר אדם הופעה ספונטנית שלא הייתי אמורה לנסוע אליה אני מקלחת את הילדים פתאום עולה לי אני אומר לך פעם אלרונה שאת רואה אותם מדמיינת שיחטפו אותי וישימו אותי בואדי ערה ועוד מלא מלא קולות מאיימים ומבקרים בתוך הראש איזה אמא את כמעט לא הלכתי אבל לא הייתה לי ברירה כי נתתי אוקיי לקנות לי כרטיס

היי מורי, אני מבינה שהמחשבות גורמות לך סבל. אין טעם שתשתפי בכל דבר קטן שעובר לך בראש, כי זה סוג של אישור ו"טקס". אם תנסי פשוט להתעלם ולא לייחס לכל דבר חשיבות (ותאמיני לי שלא מגיע למחשבות האלה שיכתבו אותן אפילו, לא מגיע להן שום סוג של במה בשום צורה שהיא), אני בטוחה שזה יהיה הרבה יותר טוב. שבוע טוב, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית