עוד פעם הזיות קשות קשות שפתאום קופצות לראש

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/11/2017 | 22:21 | מאת: מורי

היי שרון מה נישמע? שוב פעם ימים קשים מאוד מאוד לבד יושבת באוטו עם בעלי פתאום עולה לי שיש מאחורי מישהו עם סכין דוקר אותי בתוך הראש חזק חזק ואז כולי מתמלאת דם ממש הוזה את זה אנחנו יושבים במסעדה שיש מסביבנו מלא חיילים עם רובים ורודפים סביבי מקיפים אותי וקולות של אנשים מקללים זה ממש מלחיץ אותי...פתאום לא יודעת מאיפה זה נןבע בכלל..

היי מורי, הדרך הנכונה להתמודד עם המחשבות האלה היא לא לתת להן שום התייחסות בכלל. אפילו עצם הכתיבה והשיתוף היא צורה של התייחסות, וגורמת לך לזכור משהו שלא שווה לציין אותו בכלל. תעברי הלאה... בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית