מתעורר לאחר כמה שעות ולא יכול להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/12/2012 | 13:13 | מאת: אחד

לפני כמספר שבועות התחילה אצלי תופעה של התעוררות לאחר כ 2,3 שעות שינה עם דפיקות לב חזקות ( כ 1 פעימה כל שניה, כלומר 60 בדקה) . דפיקות הלב נמשכות כל הזמן ומונעות ממני להרדם למרות שאני מאוד עייף. לפעמים הצלחתי להרדם שוב, אך בזמן האחרון גם להרדם שוב אינני מצליח. כשהדופק יורד ואני מתחיל לשקוע בשינה הוא פתאום שוב עולה ומונע ממני להרדם. זה כבר נהיה בלתי נסבל. אודה לתשובתך

בשלב ראשון יש צורך בביצוע בדיקת הולטר אקג . זו היא בדיקת אקג למשך 24 שעות ברציפות על מנת לבדוק האם קיימת הפרעת קצב ואם קיימת מה אופייה. במידה ובדיקת ההולטר תהיה תקינה יש לשוב ולפנות לרופא שינה בהמכון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות