מירו השמנה ומינון התחלתי מירו השמנה ומינון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

13/06/2018 | 04:05 | מאת: אלונה

שלום אני סובלת מבעיות שינה וכרגע לוקחת חצי כדור של סטילנוקס (+ פרוטיאזין+ מלטונין שאותם בכל מקרה ממשיכה) בגלל ירידה בהשפעה כמו גם אכילה מוגברת בעיקר בלילות הרופאה החליפה לי לכדור מירו קראתי שהכדור גורם במקרים רבים לעלייה בתיאבון ובמשקל האם זה כך? כמו גם אני מאד רגישה לתרופות ומפחדת שישפיע ביום שאחרי האם כדאי להתחיל מרבע כדור? תודה

מירו אכן עלול לגרון להשמנה. בד"כ אינו משפיע ביום שאחרי. ניתן להתחיל בסופ"ש וכמו שהצעת במינון נמוך ולהעלות בהדרגה למינון המומלץ ע"י הרופא שלך.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות