beaus line

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/06/2013 | 18:19 | מאת: גלית

שלום רב לבתי בת 3 וחצי אובחנה לפני כחצי שנה תופעת ה beaus line,בחלק מאצבעות הידיים. לפני כשבועיים שמנו לב שהתופעה שבה באצבע אחת ביד ובאצבע אחת ברגל,במקום הצפרניים שנשרו צמחו חדשות. לציין שלא היו מחלות חום ,זהומיות חריפות,להוציא הצטננות קלה/אלרגיה... בדיקות דם שערכנו אז היו תקינות תודה לאל. האם ישנה משמעות להישנותה של התופעה ? מה עלי לעשות? מודאגת. בברכה.

התופעה אינה נדירה בילדים, ויכולה להופיע מספר פעמים ובמספר צפורניים. הסיבות השכיחות לקווי בו בילדים הן - מצבי תת תזונה, סכרת, פסוריאסיס, חוסר סידן בדם, חבלה בצפורניים, טיפול תרופתי בחוסמי בטא. אם מי מהרשימה קיים, יש לטפל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור