6 שבועות לאחר ניתוח פיסורה כאבים עזים

דיון מתוך פורום  טחורים

06/07/2013 | 11:51 | מאת: ג

שלום, עברניתוח פיסורה לפני ששה שבועות ואין הקלה בכלל אני שותה ארבע פעמים פגלקס ביום נמנעת ממוצרי חלב קפה ועגבניות, מורחת נפידיפין ואין הטבה בכלל די מיואשת אין דבר שלא ניסיתי כמו ללכת לטבול בים, שטיפות במי מלח, ספורט, אני ממש מיואשת הרופאה המנתחת טוענת שככה ההחלמה מפיסורה כרונית, אני כל כך מצטערת שעברתי ניתוח כי בשבועיים הראשונים לאחר הניתוח נזקקתי לזריקות וולטרן מרוב שהכאבים היו בלתי נסבלים, פרופסור נכבד מה עלי לעשות על מנת לא לסבול יותר אני ממש אובדת עצות, תודה מראש

07/07/2013 | 00:48 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך כל שעליך לעשות זה לרכך את היציאות לרמה של דבש ולהתרוקן ללא מאמץ הפיסורה החדשה תרפא ואם הניתוח בסדר תוכלי לחזור לחיים רגילים - יציאות קשות יגרמו להיצרות חדשה בפי הטבעת ואפילו יתכן צורך בניתוח נוסף

07/07/2013 | 09:34 | מאת: ג'

לציין שכבר חודש הצואה שלי רכה רכה כמו תיאורך ואין שיפור בכלל בכאב כבר עולים לי סרטים בראש אולי הניתוח כדל אולי יש דלקת אבל אין ממצאים כך טוענת הרופאה , איך יתכן שאני לא החלמתי כבר חודש וחצי לאחר ניתוח שגם לאחריו לא חשתי הקלה אפילו במעט, אני ממש מיואשת והכאב פשוט משתק

מנהל פורום טחורים