רקטוג'סיק

דיון מתוך פורום  טחורים

06/08/2012 | 20:49 | מאת: יהודה

שלום ד"ר ליפני שנה וחצי עברתי טיפול מוצלח בטחורים ע"י דופלר .בתהליך זה נקשרים עורקים שמובילים דם לטחורים. יש לי פיסורה ואני מטופל כבר חודש ברקטוג'סיק . שאני לוקח את המשחה מתנפחים לי הורידים במצח בעוצמה. שאלתי : האם הרקטוג'סיק יכול לגרום לגוף לבנות מעקפים לקשירות{כמו התאמצות בשרותים} וע"י כך להחזיר את הטחורים?

11/08/2012 | 09:27 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הפיסורה היא סימן ליציאות קשות עם מאמץ - המשחה פועלת ע"י הרחבת כלי דם ולכן עושה גם כאבי ראש - לשאלתך- לא לא יווצרו עורקים חדשים במקום אלה התפורים אך רירית המעי יכולה לדמם וגם להתארך ולצנוח בעקבות יציאה קשה ומאמץ

מנהל פורום טחורים