טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

18/12/2011 | 18:31 | מאת: יפה ברקוביץ

אני סובלת גם מטחורים וגם מפיסורה עם דימומים חזקים עד כדי ירידה של האמוגלוהין ל5. אני בטיפול בבית חולים בחיפה אבל בגלל שאני סובלת ממספר מחלות אחרות כמו אנקילוסיס ספנדליטיס, מקרישיות יתר. היה לי בעבר ארוע מוחי חולף , אבנים בכליות אנמיה ועצירות. הרופאים הפרוקטולוגים לא לוקחים סיכון לנתח אותי. לכן אני סובלת כאבים חזקים בגלל הפיסורה ודימומים אשר גורמים לי אנמיה מתמדת. אני לא יודעת איך להמשיך במצב זה.האם תוכל להמליץ לי מה עלי לעשות?

23/12/2011 | 13:46 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום גב ברקוביץ בהחלט אוכל להמליץ לך על טיפול בשיטת HAL - הוא אינו מצריך הרדמה או הפסקת תרופות והוא מאד יעיל נגד דימומים - הטיפול נעשה במרפאה (שכיבה כמו אצל הגניקולוגים) ואורך 20 דקות - מזכירתי תשמח לרחיב 0508570083

מנהל פורום טחורים