ניקוז של טחור עם טרומבוזה

דיון מתוך פורום  טחורים

20/08/2020 | 19:31 | מאת: הבובון

הילד שלי עבר ניקוז של טחור חיצוני שיצא בפי הטבעת טחור עם טרומבוזה גם לאחר הניקוז של קריש הדם יש נפיחות וכאבים והטחור נראה גדול ולא קטן כבר יומיים מהניקוז של קריש הדם ואין תחושה של שינוי... אחרי כמה זמן אמורים לראות שינוי והאם הטחור ייעלם לגמרי האם זה עניין של ימים או שבועות האם הטחור ייעלם לגמרי האם צריך לחזור לכירוג לאחר מספר ימים במידה ואין שינוי לטובה והכאבים ממשיכים והטחור נשאר גדול

טחור חיצוני אינו טחור אמיתי אלא שטף דם מתחת לעור על שפת פי הטבעת. כאשר מתארגן בתוכו קריש דם הגורם לכאב מקובל לבצע ניקוז הקריש. אך בנוסף יש עוד דם בתוך הרקמה כך שנותרת נפיחות. לעיתים יש צורך בניקוז חוזר. אם אין שיפור משמעותי כדאי לחזור לביקורת אצל הרופא שטיפל בו

21/08/2020 | 14:18 | מאת: הבובן

ביצעתי את הניקוז של הטחור ביום שלישי האחרון 18/08/2020 עברו כבר כ- 4 ימים, הנפיחות לא יורדת והכאב יורד בהדרגה. אחרי כמה זמן צריך לחזור לביקורת אם אין הטבה?

הנפיחות תרד בהדרגה כשהדם ייספג מהרקמה

מנהל פורום טחורים