קריש דם עם טחור טרומבוס

דיון מתוך פורום  טחורים

20/04/2020 | 15:47 | מאת: שלום

שלום דוקטור, כבר כמה חודשים שאני סובל מכאבי תופת היה לי פיסורה והיא נעלמה לאחר 5 חודשים, הלכתי לבית חולים וגילו שיש לי קריש דם עם טרומבוס ואמרו לי שזה אמור לעבור לבד.. עברו כבר שבועיים וחצי והשתפר לי הכאבים אבל כל פעם שאני נכנס לשירותים ומוציא אז הבליטה חוזרת וכך גם הכאבים. עכשיו גם הבליטה התרחבה בגודל, אני מיואש מהמצב כל פעם שאני הולך לטיפול אומרים לי יעבור לבד, הייתי פעמיים בבית חולים, הביאו לי נרות שאמרו לי להשתמש בהם רק שבוע וכדורים נגד כאב. האם הדבר הזה אמור לעבור ? הגיוני שכבר שבועיים וחצי וזה לא עובר, ובאמת אני שואל אם שאני נכנס לשירותים זה טוב? כי כשאני נכנס הבליטה חוזרת וכך גם הכאבים .

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. ייתכן ויש מקום לטפול ניתוחי

20/04/2020 | 19:41 | מאת: שלום

הייתי פעמיים בבית חולים והסתכלו ואמרו שאין מקום לניתוח, דוקטור השאלה שלי אם זה משהו שבדרך כלל עובר לבד? ותוך כמה זמן? והאם יש משחה שאמורה להקל על הכאבים, או בכללי טיפול שאני צריך לעשות?

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית....

מנהל פורום טחורים