טחורים פנימים מדממים

דיון מתוך פורום  טחורים

15/04/2020 | 20:36 | מאת: יעקב

הי דוקטור, היה לי דימום בעת יציאה בשירותים המון פעמים באסלה ובנייר, אחרי שהלכתי לרופא, עשו לי בדיקת סיגמו קצרה. התברר שיש לי פוליפ והוציא לי אותח ובנוסף טחורים פנימיים. אחרי שהשתמשתי תקופה בנרות ומשחה ואחרי הוצאת פוליפ הדימום עבר לי במשך 4-5 חודשים לא היה לי דימום. בימים האחרונים חזר לי שוב הדימום כל כמה יציאות יש לי דם אדום טרי או באסלה או בנייר. איך ניתן לעצור את הדימום. איך עושים שהטחורים יעברו? או זה משהו שתמיד יחזור כל כמה זמן ? חשוב לציין שאני בן26 ללא מחלות רקע ברוך השם.תודה מראש על המענה

15/04/2020 | 20:50 | מאת: יעקב

רק רציתי לציין שהדימום לא מלווה בכאב בכלל.

פנה לבדיקת פרוקטולוג. יש טיפולים שונים לטחורים שיכולים לפתור את הבעיה

מנהל פורום טחורים