פיסורה כואבת מאד כבר 4 חודשים

דיון מתוך פורום  טחורים

25/12/2019 | 22:31 | מאת: מירי

אני סובלת פיסורה כבר 4 חודשים. האבחון של הפרוקטולוג היא פיסורה עם בצקת וניתנה לי תרופת משחה אנטרולין כמו כן הוצע לי שמן פראפין ליציאות רכות. הכאבים עזים מאד. הרופא נתן לי משכך כאבים זאלדיאר וכיוון שהוא לא עוזר הרופא הציע לי לשתות כדור אחד של זאלדיאר יחד ים כדור אחד של נורופן 400 מג. השילוב מרגיע קצת את הכאב ומאפשר לי לתפקד. שאלתי היא האם השילוב בין השניים לא מסוכן? ומה אפשר להוסיף למשחת אנטרולין כדי שינסה לעזור בבעיה? חיי הפכו סיוט..אודה מאד לעזרה

לא כתבת כמה זמן את כבר מטפלת בטיפול שתיארת. אם אין הטבה אחרי 2-3 שבועות ממלץ טיפול כירורגי. אם חייך הם סיוט - אותה המלצה..

מנהל פורום טחורים