שימוש רציף בפרוקטוגליבנול

דיון מתוך פורום  טחורים

01/09/2019 | 08:59 | מאת: ליאת ר

שלום רב. בעקבות דימום של דם אדום לאחר יציאה, הגעתי לפרוקטולוג שרשם לי משחה ונרות של פרוקטוגליבנול. לאחר השימוש הייתה הטבה, אך מספר ימים לאחר מכן שוב הופיע מידי פעם דם אדום לאחר יציאות קשות. שאלתי האם אני יכולה להמשיך להשתמש במשחה, וגם לקנות נרות ולהשתמש שוב, גם ללא התויה מרופא? האם יש מקסימום זמן שמותר להשתמש ברצף בתרופות אלה? תודה.

ניתן להמשיך ולהשתמש בתרופות שציינת. בנוסף עלייך לדאוג שהיציאות לא תהיינה קשות וזאת ע"י כלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה. במידת הצורך לבקש מהרופא גם תכשיר מרכך צואה כמו פגלקס/נורמלקס.

מנהל פורום טחורים