טחור חיצוני בולט עם קריש דם

דיון מתוך פורום  טחורים

19/12/2018 | 03:12 | מאת: אסף

היי ד"ר יש לי טחור חיצוני קרישי נוטה מעט לכחול , מרגיש כאב חד ממנו וקצת נפיחות במקום , הנפיחות מעט ירדה כי שטפתי עם מים קרים וקרח מספר רב פעמים , 1. מה ניתן לעשות כדי להעלים את קריש הדם הזה ושהבליטה תעבור ולא תכאב 2. האם צריך לבצע שטיפות במקום ? עם קרח ? במים חמים או קרים מה ניתן לעשות כדי לגרום לעזור לריפוי במקרה הזה? זה יכול להבריא ולחזור למצב תקין ובריא ?

אין צורך בשטיפות עם קרח. ניתן להשתמש בכל משחה לטפול בטחורים. עם הזמן הדם ייספג והכל ייסוג ויחלוף

מנהל פורום טחורים