אי הצלחה במתן יציאות כבר זמן ממושך

דיון מתוך פורום  טחורים

08/09/2018 | 20:40 | מאת: רוני

ד״ר שלום עברתי ניתוח לכריתת טחורים לפני שבועיים וחצי בשיטת מילגן מורגן. היו לי טחורים ברמה 4 ומאז הניתוח אני לא מצליח לתת יציאה כמו שצריך. מה זאת אומרת כמו שצריך אני אסביר את עצמי: עד כה יצאה לי צואה בכמות מזערית עקב לחצים לא רציונלים. אך הכמות באמת מזערית ואפשר לומר שהרבה זמן עבר. כשאני לוחץ אין מצב שאני מוציא משהו למרות שאני מנסה עד כלות נשמתי. בביקורת שהייתה לי אמרתי הכל לרופא והוא הביא לי חומר נגד עצירות: לבולק. לוקח סיבים תזונתיים שותה המון מים ומקפיד לאכול נכון. בקיצור אני לא יודע מה לעשות...

עליך להיבדק אצל כירורג. הספור מחשיד להיווצרות אבן צואה ברקטום.

מנהל פורום טחורים