טחורים לאחר ניתוח , חזרת הטחורים ותחושת חוסר ריקרון

דיון מתוך פורום  טחורים

09/08/2018 | 11:21 | מאת: מיכל

שלום רב, אני כשנה וחצי לאחר ניתוח,טחורים ופיסורה הטחורים חזרו (גם מיד לאחר ניתוח חשתי טחור חיצוני כאוב ביותר ) התפתחה בעיה נוספת: תחושה בלתי נסבלת ומגבילה של חוסר ריקון, לאחר ישיבה בשירותים שנהפכה להיות סבל נוראי התחושה היא שעדיין יש מה להוציא. בן אדם לאחר ריקון חש הקלה, אני משוועת להקלה הזו. חייבת לציין שזה ממש משפיע על אורח החיים, התחושה לא נעימה ומציקה מאוד.

עלייך להבדק אצל פרוקטולוג. יש צורך בהמשך בירור על ידי בדיקות נוספות כמו מנומטריה רקטלית, TRUS ואולי בדיקות נוספות.

מנהל פורום טחורים