טחורים פנימים כאבים חזקים דימום לסירוגין

דיון מתוך פורום  טחורים

28/05/2018 | 19:21 | מאת: אילן

ערב טוב אחרי בדיקה של פרוקטלוג מזמן בדיקת יסודית כולל מכשיר מפלסטיק כזה שנצפה טחורים פנימים..מה שלא מובן לפעמים יש דימום בניגוב וכאבי תופת אחרי זמן מה גם קושי בהוצאת גזים כאילו קלוים עברתי קולו מזמו וגם סיטי בטן אם חומר ניגוד מה זה לדעתך ? מצורף תמונה תודה וסליחה

לא צורפה תמונה לפניה. בכל מקרה אני מציע שתיבדק שוב אצל פרוקטולוג

16/07/2018 | 21:32 | מאת: רון

טרופת פלא שומן חזיר פנימי היו לי טחורים גדולים מאוד ללא דימום כאבים חזקים בהוצאה כבדה נבדקתי על ידי פרוטולוג נקבע תאריך לניתוח אמר שרק ניתוח להסרת הטחורים יעזור משחות ונרות ניסיתי הכל לא עזר מרחתי כל יום שומן חזיר פנימי בוקר וערב כי אני עובד ואין לי אפשרות ליותר שמרתי על היגיינה הורדתי שתייה מוגזת פחות אוכל כבד 10 ימים כמעט הכל עבר אני ממשיך למרוך לרפא עד הסוף פשוט תרופה פלא אף רופא לא מייעץ לגבי הדבר הזה ישר ניתוח והחלמה מאוד כואבת אחד הניתוחים המאוד כואבים אז אפילו שזה מגעיל תנסו לנסות לא כואב זה לא ניתוח אני גם מבטל את התור לניתוח כי אין טעם

א. לא צורפה תמונה ב. לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. גם התמונה לא יכולה להועיל..

מנהל פורום טחורים