האם מדובר בטחורים דימום

דיון מתוך פורום  טחורים

19/12/2017 | 20:40 | מאת: דניאל

בן 19, בריא לפני כשבוע החלה לי עצירות, לאחר מאמץ די רב בשירותים הבחנתי בדם במים + דם טרי לחלוטין (אדום לגמרי ) על הנייר מאז 3 יציאות קשות עם דם בטווח של יומיים כול אחת ויציאה רכה אתמול ללא שום סימני דם והיום שוב - מאמץ +דם במהלך פעולת הניגוב מרגיש סוג של גושים קטנים במעין צורה של בלונים קטנים עגולים . במה יכול להיות מדובר ? אני דואג מאוד ותור לרופא רק עוד שבוע יש לציין שעברתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות כולל תפקודי כבד + Us בטן שיצא תקין למעט פוליפ בכיס מרה לפני שבועיים

אין סיבה לדאגה. זה הכל תוצאה של העצירות והמאמץ ביציאה. דאג לכלכלה עשירה בסיבים + שתיה מרובה והכל יחזור למצב תקין.

20/12/2017 | 10:24 | מאת: דניאל

אוקי תודה, כבר ממש נלחצתי שהדם מילא את הנייר, (למרות שמדובר בדימום של פחות מדקה ) קראתי שישנם משחות שמקלות על העניין, יש כאלו שניתן לרכוש גם ללא מרשם שיהיה לכרגע? *בטעות הוספתי את זה גם כתגובה חדשה

מנהל פורום טחורים