ניקוז קריש דם מטחור חיצוני

דיון מתוך פורום  טחורים

01/09/2017 | 20:36 | מאת: לירן

שלום, שלשום עברתי הליך של ניקוז קריש דם מטחור חיצוני. לפי הנחיית הרופא שביצע את ההליך אני מחליף תחבושת סופגת 3 פעמים ביום ובכל החלפה אני שם לב שיש הפרשה של דם, כפי שהרופא אמר שיהיה. יחד עם זאת, אני רואה שהטחור החיצוני נשאר בערך בגודלו המקורי, האם עם הזמן הוא ייקטן וייעלם ואיזור פי הטבעת יחזור להיראות כפי שהיה לפני שגדל הטחור, או שמא אחרת? אשמח לעזרתך

צפויה הפרשה דמית למשך מספר ימים. הרופא ניקז את קריש הדם שהיה בטחור אך יש גם דם הספוג ברקמה. זו הסיבה שהנפיחות עדיין שם ושיש הפרשה. דם זה ייספג במהלך הזמן הקרוב והכל יחזור לקדמותו

01/09/2017 | 21:13 | מאת: לירן

תודה רבה על התגובה המהירה, תבורך. עכשיו אני הרבה יותר רגוע ואופטימי מאחר וחשבתי שתישאר איזושהי צלקת או טחור קטן. שאלה קטנה נוספת ברשותך - בקצהו של הפצע ישנו דם קרוש במרקם רך כמו ג'לי, האם עליי לעשות משהו עם זה (או למרוח על זה משהו ) או שזה גם יסתדר מעצמו?

הכל יסתדר מעצמו

מנהל פורום טחורים