חזרת פיסורה כרונית לאחר ניתוח עקב שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  טחורים

21/07/2017 | 12:21 | מאת: מורן

היי, לפני שנה עברתי ניתוח פיסורה ומאז לא היה לה כל זכר.. הפסקתי לאכול חריף ולשתות אלכוהול (מה שעשיתי המון לפני הניתוח) אתמול הייתי ביומולדת של חברה ושתיתי אלכוהול.. התעוררתי בבוקר עם תחושה לא נעימה בפי הטבעת, שטפתי את המקום והרגשתי נפיחות בפי הטבעת ומן בליטה קטנה כזו בדיוק כמו שהיתה לי לפני הניתוח.. אני ממש בחרדה ששוב הפיסורה חזרה.. עברתי איתה תקופת סבל נוראית עד שניתחו אותי. האם יתכן שמפעם אחת של שתיית אלכוהול הפיסורה פתאום יכולה להופיע שוב?!

התיאור מתאים להתקף קל של טחור חיצוני ולא לחזרה של פיסורה. זה יחלוף מעצמו תוך ימים. ניתן להשתמש בכל משחה לטפול בטחורים ובמשככי כאב לפי הצורך

מנהל פורום טחורים