טחורים פנימים או פיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

03/03/2017 | 14:25 | מאת: טחורים פנימיםאו פיסורה

שלום נבדקתי על ידי פרוקטולג כירוג עשה לי לוקסקופיה אם צינור פלסטיק שקוף ואמר טחורים פנימים לשאלתי יש לי פעם בחודש או קצת פחות כמו סוג קטן של עצירות יומיים משהו כזה ואזמרגיש לחץ בפי הטבעת ושהיא חסומה לגמרי כאילו שהצואה יוצאת עבה יותרמאשר פי הטבעת כאילו היא מכווצת ממש בנוסף שזה קורה יש דימום מה זה תחושת הלחץ הפנימית הזאת ? כאילו הצואה נאספת שם וניהיה לחץ וכיוץ של פי הטבעת וביציאה אני לוחץ ומרגיש שאני קורע משהו..ישלציין שזה קורה יוםלפני ישלי עצירות שאני לוחץ ומזיע ולאיוצא כלום תודה

טחורים אינם חוסמים את היציאה בפי הטבעת. מה שאתה מתאר מתאים לפרעה תפקודית של שרירי הסוגר הגורמת לכך שבזמן יציאה, כאשר על שרירי הסוגר לעבור הרפיה כדי לאפשר לצואה לצאת, יש כנראה כיווץ שלהם מה שגורם להפרעת התרוקנות, כאב ועצירות.

מנהל פורום טחורים