אני חושב שיש לי hocd

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

14/12/2019 | 18:34 | מאת: חסוי

אני בן 18 יש לי חברה שנתיים ואני נמשך אליה מאוד יש לי מחשבות בראש כבר שלוש שנים בערך שלא יוצאות לי מהראש כל יום כל היום האם אני הומו מוכחש האם אני נמשך לבנים יש לציין שאני מנסה להרגיע זאת בטקסים כמו לראות עם קורה לי משהו כשאני רואה פורנו גייז ולא קורה לי כלום שרואה את זה אני ממש רוצה שזה יחלוף ויהיה מאחורי כי זה מפריע לי ביחסים עם החברה ביום יום ובחיים בכלל מחשבה שלא יוצאת לי מהראש.

שלום חסוי, התופעה מוכרת היטב: https://www.giditherapy.co.il/?p=1014, אם כי לא ניתן לאבחן אותה בצורה אחראית ומקצועית דרך הודעתך בפורום. אם בשיחה פנים אל פנים עם איש מקצוע מוסמך מתחום בריאות הנפש יתברר שזה המצב, הטיפול הנחשב שילוב מנצח הוא נטילת תרופה המעכבת ספיגה חוזרת של סרוטונין במוח (SSRI - למשל פרוזאק) וטיפול פסיכולוגי בגישה קוגניטיבית-התנהגותית. זו הבחירה הראשונה בטיפול בכל OCD, ללא קשר לתוכן האובססיות. לכך יש להוסיף את העובדה שאתה מאוד צעיר ובגילך לבטים באשר לזהות המינית שכיחים למדי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות