עזרה בבקשה!! סובלת מאישיות תלותית

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

12/10/2017 | 08:55 | מאת: שרה

בת 24 נמצאת במעגל של הרב עצמי.פיתחתי הפרעת אישיות תלותית במנהל שלי בן 45 ואני חיה ככה כבר שלוש שנים. אני מחכה כל שניה כל דקה שיתקשר שיזמין אותי אליו. יש לנו קשר מיני הדוק.ושנינו נהנין מזה. הבעיה היא שהוא משקר לי הרבה ולא אומר שהוא יוצא עם עוד מישהי במקביל אלי. ובעצם מותר לו לשקר כי הוא לא חייב לי כלום והוא גדול ממני בהרבה והק,ר שלנו זה מין נטו. לא מצליחה לצאת ממנו ולהתעצבן עליו לא מצליחה להוציא אותו מהראש. וזו לא אהבה,זה כלא. כלא בתוך הראש. התחלתי לעשן ירק כדי אולי להקל על התלות הזו, יחד עם כדורי אלפרליד שאני לוקחת . איך יוצאים מזה אנא עזרה בבקשה!

שלום שרה, הפרעת אישיות תלותית אינה מכוונת כפי אדם אחד אלא כלפי כל או רוב האנשים שנמצאים בסביבתו של האדם: http://www.giditherapy.co.il/?p=256. נשמע שאת זקוקה לעזרה שלא ניתן לספקה במסגרת פורום באינטרנט. ייתכן שברקע את סובלת מדימוי עצמי נמוך שמקשה עלייך להציע את עצמך כבת זוג בקשר שוויוני יותר ולכך יש לכוון את המאמצים. התרופה שאת משתמשת בה יוצרת גם היא תלות והתמכרות בשימוש ממושך ומיועדת רק לשימוש נקודתי לפני אירוע מלחיץ. ייתכן שאת הטיפול הפסיכולוגי יהיה צורך ללוות בטיפול תרופתי שיאפשר לך לתפוס מרחק רגשי מהקשר הבעייתי כדי לנתקו, לרוב תרופה המעכבת ספיגה חוזרת של סרוטונין במוח (SSRI) כמו ציפרלקס. לתרופות אלו, בניגוד לתרופה שאת משתמשת בה, אין השפעה ממכרת. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות