גב תחתון-הקרנה לרגל ימין

דיון מתוך פורום  כאב

22/02/2020 | 14:00 | מאת: אריה

בן 58 כאבי גב מזה 4 ימים עם הקרנה לרגל ימין קיבלתי זריקת ולטרן ללא שינוי בוצע CT גב שינויים ניוונים דסקאלית בין L1-S1 עם לחץ על השק בשלב זה כאבי גב עם הקרנה לרגל ימין כאבים חזקים בשוק ללא אפשרות הליכה מרובה נוטל אקוקסיה פעם ביום אבקש יעוץ כמובן לא מחייב

22/02/2020 | 15:15 | מאת: קרוליין

אריה גם אני סובלת אני ככה כבר 6 שבועות לא יכלתי לדרוך על הרגל כלום עברתי 3 מטפלים בפיזיותרפיה המצב כן השתפר אני יכולה לדרך על הרגל אבל עדיין מתניידת עם קביים אני מנסה ללכת בלי אבל עדיין אי אפשר כי זה לא קל ואני לוקחת טריבמין זה וטמינים לעצב ודקסמול זה רופא אורטופד נתן לי אתה צריך לעשות פיזיטרופיה אין בדברים האלה קסם תאמין לי זה צריך לעשות פיזיטרופיה הרבה טיפולים כדי שתתחיל לא צריך לסבול ותפנה לרופא אורטפד בהצלחה

22/02/2020 | 15:18 | מאת: קרוליין

גם אני לקחתי ארתופן אבל זה עזר רק לכאבים 15 ימים אסור לקחת את זה הרבה זמן ארקוקסיה זה נוגד דלקות כדי שתקבל משהו חזק לכאבים אופוליגן בשתייה או משהו חזק ארתופן זה כדור חזק

23/02/2020 | 10:36 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי גב בדרך כלל משתפרים תוך שלושה חודשים. במידה שתהיה החמרה, ממליץ לפנות למרפאת כאב. אם יהיו סימנים של חולשת שרירים, יש לשקול ניתוח ללא דיחוי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב