זוגיות מתי תתקיים ..........

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/11/2016 | 09:35 | מאת: דינה

אשמח לדעה שלך היום אני בת 35 ועדיין לבד עם כל הרצון להיות כבר בזוגית ואחרי טיפול ממושך של שנים הייתכן 30 שנה לחיות בבית ובין הורים שיש להם קשר מעוות מלא שנאה ומלא אלימות מילולית ורק הישרדות יומיומית...יתכן לגדול בבית בבית כזה ובתור ילדה שחוותה חוסר אהבה הבנה חמלה הכלה גדלה על אלימות פיזית בנוסף..יתכן שכל זה חזק ממני וחוסם אותי מלהגשים את מה שאני מאחלת לעצמי? ברור לי שכל זה משפיע וקשור... אציין שעברתי שינוי באמונות שינוי במחשבה ובהרבה מובנים,אציין שאני בחורה איכותית.רואה שאני עדיין יורה לעצמי ברגל בתוך הקשרים ומלא פעמים אני לא מתפשרת כי זה מאד קשה לי.. נותנת לזמן לעשות את שלו ויוצאת לדייטים אבל ההתלהבות יורדת והלבד מתחיל לנצח !

היי דינה מה שאת מתארת בהחלט נשמע כמו מסע פנימי לא פשוט מבחינתך אך אני שומעת ממך שעברת טיפול ושינוי , העניין הוא שמסעות כאלו בדר"כ נמשכים בעצם כל החיים ולכן יש חשיבות לכך שהעבודה הפנימית תמשיך גם למול המציאות האמיתית של עולם הדייטינג שהיא באמת לא פשוטה ללא קשר לעברך. חשוב שתמשיכי לנסות גם למול האכזבות, בסוף משהו, מישהו... מתחבר, מאד חשוב לא לוותר ולא להרים ידיים כמו למול כל קושי בחיים, זה לפחות ע"פ תפיסתי. נכון, את העבר לא ניתן לשנות אבל את מה שאת עושה איתו כרגע- כן. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה