התקפי זעם

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/08/2016 | 10:56 | מאת: לאה

בתי בת 27 גרה איתי ובעלי בבית שלנו.יש לה התקפי זעם והפרעות רבות.לפי דעתי חלק מזה על רקע הורמונלי.היא עובדת.הרבה פעמים הצעתי לקבל עזרה כמו שיחות עם פסיכולוג או דברים דומים.היא מסרבת לקבל עזרה.בהתקף היא צורחת,משליחה חפצים,מאיימת ....רבה עם חברות בטלפון,כמובן בצרחות...מה לעשות?איך ניתן לעזור לה? אנחנו חסרי עונים...

היי לאה במצב כזה שהוא קשה לכולם אם הבת אינה מעוניינת בטיפול כדאי שאולי אתם כהוריה שחיים עימה תלכו לקבל מספר פגישות ייעוץ אשר יעזרו לכם לדעת איך להתמודד עימה אן גם איך לנסות לעזור לה באופן שלא תגיד לא לכל דבר, ליאת

29/08/2016 | 11:06 | מאת: אנונימית

אני מאוהבת בגבר נשוי ולא מצליחה להוציא אותו מהראש אני כל הזמן מסתכלת בתמונות שלו ושל אשתו ואני מקנאה בה אני ממש רוצה להיפטר ממנו ומהמחשבה עליו זה מכניס אותי לדיכאון אנא בבקשה תוכלי להציע לי איך להיפטר מזה? מדובר במישהו מפורסם. תודה.

היי אנונימית אולי טיפול קוגנטיבי התנהגותי סביב המחשבות הללו יכול לעזור, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה