לחץ נפשי מלווה בדפיקות לב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/03/2016 | 17:56 | מאת: עדי

מה ניתן לעשות עם מרגישים לחץ נפשי ודפיקות לב? זה לא נובע לי ממשהו מסויים פתאום זה קורה שאני נכנסת לחרדות והזעות אני בת 46 יכול להיות שזה נובע מהגיל? איך ניתן להתמודד שזה קורה? תודה.

היי עדי לחץ נפשי דפיקות לב הזעות וכו יכולים להיות בהחלט חלק מתסמיני גיל המעבר או להבדיל סוג של התקפי חרדה. כדי לדעת להתמודד עם זה כדאי ראשית לפנות לרופא משפחה כדי להבין בדיוק ממה הדברים נובעים. במידה ואכן מדוב על התקפי חרדה טיפול רגשי יכול לעזור. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה