בדידות חברתית בגלל אובדן

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/03/2016 | 09:40 | מאת: צופית

שלום ליאת.מאז שאיבדתי את חברתי הטובה שהלכה לעולמה אני מרגישה בדידות עד היום השמחה שלי שלי הלכה אני כתבתי לך לפני כמה חודשים על ההרגשה שלי הרגשת הבדידות שלי עקב האובדן.לפעמים המצב רוח שלי מצויין ואני כבר לצערי הרב השלמתי עם זה שהחיים שלי אחרים בלעדיה אבל לפעמים אני מרגישה שאין לי לאן לצאת עם מי לצאת יושבת בבית בוכה ולא יודעת מה לעשות.אשמח לעזרתך עם תוכלי לתת לי טיפ להתגבר על העצבות של הבדידות שאני מרגישה.הציעו לי ללכת לטיפול אבל אין לי כסף כרגע ומטעמים אישיים לא אוכל כרגע ללכת לטיפול.אשמח מאוד לעזרתך חוץ מטיפול איך להתמודד עם הרגשת הבדידות שאני מרגישה.אני ממש מודה לך.

היי צופית אני זוכרת שכתבת לי ולצערי אין לי עוד "טיפים" מעבר למה שכתבתי לך אז פרט לזה ששוב אומרת: התמודדות עם אבל היא ארוכה ואינה עוברת אפילו אחרי כמה שבועות או חודשים, חשוב לנסות איכשהו "לאמץ" גם את הרגשות הלא נעימים ולא להתנגד להם כי ההתנגדות יוצרת מתח פנימי נוסף וחוץ מזה להמשיך לנסות למצוא דברים שאת אוהבת ואנשים שניתן לדבר איתם. אולי קבוצת תמיכה כלשהי יכולה לעזור? ליאת ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה