ייעוץ והכוונה ללימודי פסיכולוגיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/02/2016 | 15:18 | מאת: נעם

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אנסה את מזלי. אני בת 20, מאוד רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון. כל הנושא של פוסט טראומה - הלם קרב מאוד עניין אותי מאז ומתמיד, ואני יודעת שהדרך לשם ארוכה. רציתי לדעת, מאיפה אני צריכה להתחיל ? פסיכולוגיה ?עבודה סוציאלית? ואחרי תואר ראשון, לאן אני ממשיכה משם כדי שבסופו של דבר אוכל לטפל ולעבוד עם אנשים הסובלים מפוסט טראומה ונפגעי טרור. בנוסף, לצערי לא השקעתי בתיכון ולכן הדרך היחידה שלי להתחיל ללמוד ללא בגרות היא באוניברסיטה הפתוחה. אשמח לייעוץ ודעה מקצועית. תודה

היי נעם את יכולה להתחיל מפסיכולוגיה או גם מעבודה סוציאלית. בשני המסלולים תצטרכי להמשיך לתואר שני, טיפולי. כדאי לפנות לאוניברסיטאות או מכללות ולשאול ספיציפית על המסלולים והדרך להגיע אליהם כי ייתכנו קריטריונים שונים בהצלחה! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה