קלסטרופוביה ובעיה של סקרנות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/10/2015 | 17:21 | מאת: דורית

שלום, אני סובלת מקלסטרופוביה משאני מכירה את עצמי בנוסף יש לי בעיה של סקרנות נוראית שמתבטאת אם משהו אמר משהו ולא שמעתי ושאני שואלת מה אמרת והוא לא זוכר או לא רוצה להגיד, המוח שלי טוחן את עצמו מה הוא אמר ונמצא במערבולת חושים , אפילו שזה לא קשור אלי הנושא השיחה. אם בסופו של דבר כן אני אדע אני ארגיש הקלה. ועד שזה חוזר חלילה, אבל במקרה הגרוע שאני לא אדע זה ימים כלילות רודף אותי. אני ניסתי המון טיפולים, פסיכולוג רגיל מס' טיפולים, הומופתיה, רפקסולוגיה, היפנוזה , ביו פדבק. וכלום לא עזר לשני המכרים. אני לא רוצה לקחת כדורים. רציתי לדעת אם יש עוד טיפולים שיכולים לעזור לי ללא כדורים. תודה רבה על המענה

29/10/2015 | 06:20 | מאת: דעה

אחרי שבוע המח ירגע. ותוכלי להבין איך זה בלי המחשבות המפריעות ולא תרצי אותם. יהיה לך חלון להתבונן איך זה בלי להזכר בחוויה זו ולצאת דרכה שהמחשבות ישובו. ככה לא כדור זה מעגל סגור .

כמובן ולא בטוח כלל שזה הכדור המתאים. ליאת

היי דורית את מתארת לופ של מחשבות אובססיביות (לפי התאור) ולמצב כזה כדאי להעזר בטיפול התנהגותי או: אכן להעזר בטיפול תרופתי או גם וגם בברכה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה