טריגר קשה- רע לי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/08/2014 | 07:57 | מאת: sigal

רע לי כל כך מגרדת את התחתית כל כך הרבה רעש בראש כל כך הרבה עצב כאב לא יכולה להכיל יותר רוצה כל כך לפגוע להשמיד את עצמי אני נטרפת מרגישה יד שבוחשת בנשמתי ושופכת חומצה על אבריי ..לא עומדת בזה יותר . לא מחזיקה לא להתנתק להתפצל ..רוצה להעלם ולא להיות פשוט להעלם ...(לא לדאוג אני לא אובדנית ) יש בי נערה כועסת כואבת מוטרפת גוש אש לוהט ענקי מי יכול להכיל אותה?פעם לבד תמיד לבד ..מפחדת להביא אותה לטיפול שלא תיברח המטפלת ושלא להבין לא נכון אני אוהבת אותה היא שורדת אמיצה פגועה שזקוקה לעירסול והכלה ואהבה ..פוחדת מדחייה כבר סבלנו הרבה מאנשים שאולי יכלו לעזור שם בדרך אבל נבהלו וברחו ...עצוב לי כל כך

היי sigal טוב שאת מפרידה בין התחושות שהן אכן קשות ובהם יש פוגענות עצמית לבין ההבנה שלא תעשי זאת. אל תפחדי להביא כל זה לטיפול, אני בטוחה שהמטפלת לא תברח אלא להיפך, תכיל ותהייה שם בשבילך, מאד קשה להיות עם כל זה לבד, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה