פסיכותרפיה להפרעה דו-קוטבית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/07/2014 | 19:42 | מאת: אנונימוס

קראתי על אותו קרנברג ועל מבנה אישיות פסיכוטי. האם בעזרת פסיכותרפיה ניתן לרפא הפרעה דו קוטבית (ע"י שינויים באישיות)?

שלום אנונימוס, קצת בלבלת בין מספר דברים, בין הפרעת אישיות, מחלה ואירגון אישיות. אבל לשאלתך- אז לא. הפרעה דו קוטבית ציכה להיות מטופלת ע"י תרופות על מנת שהחולה יהיה מאוזן.במקביל לתרופות רצוי לעבור פסיכותרפיה שחלק משמעותי בה הוא אופן ההתמודדות עם המחלה, איך להעזר ברגעים הקשים כשמרגישים את "הסימנים" ובכלל איך מקבלים את המחלה כחלק מהעצמי ולא כמשהו שדוחים אותו, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה