מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/04/2014 | 14:22 | מאת: אלמה

היי ליאת,אם זוכרת אותי. ואם לא זה לא משנה בעצם.. בלילה הרגשתי מאוד לא טוב,עד שהצלחתי להרדם והתעוררתי אחרי כמה דקות ולא יכלתי לחזור לישון וכאב לי הראש והרגשתי ריקנות ענקית וכואבת. כאילו אין מצב שאצליח להתגבר על הלילה הארוך שלפניי והרגשתי לבד. כי זה מה שאני בארץ,לבד ויודעת שיקח לי זמן להתחבר לכאן מחדש.. אבל מה שקרה בהמשך,לא ברור לי. פשוט לקחתי מספריים והתחלתי לגזור לעצמי את השיער. באגרסיביות ובכעס שלא ברור לי למה ומאיפה צץ פתאום.. גזרתי קצר,היה לי ארוך ממש וחלק ויפה.. ועכשיו פשוט אין לי כמעט שיער. ואני משתגעת מזה. למה זה והאם זו תופעה מוכרת? אשמח לתשובה..רעיון...

היי אלמה, אני זוכרת אותך רק שהיית עלמה נדמה לי... נשמע שהיית במצוקה גדולה ומתוך כך הפנית כעס כלפי עצמך ופגיעה עצמית...אולי מתוך הבדידות או הכאב? ליאת

27/04/2014 | 16:57 | מאת: אלמה

הייתי עלמה ומישהי אמרה לי שה-ע היא של המילה רע. ושאני צריכה לשנות.. כן אני מרגישה בדידות והאמת שמאז שגזרתי אני מרגישה שונה

מנהל פורום פסיכותרפיה